Ρόμπεν: «Ο Κασίγιας με ξέρει πολύ καλά» - iefimerida.gr

Ρόμπεν: «Ο Κασίγιας με ξέρει πολύ καλά»

Αριεν Ρόμπεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αριεν Ρόμπεν αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν ήθελε να συμμετέχει στην διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου επειδή ο Ικερ Κασίγιας τον ξέρει πολύ καλά.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ευστόχησε από τα 11 βήματα στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης μειώνοντας σε 2-1, γκολ που ήταν αρκετό στους Βαυαρούς για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου ημιτελικού και να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι. Ο 28χρονος άσος τόνισε πως δεν ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον Κασίγιας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους «μερένγκες» επί δύο χρόνια. «Ο Κασίγιας και εγώ γνωριζόμαστε πολύ καλά καθώς υπήρξαμε συμπαίκτες για δύο χρόνια και θα ήταν πολύ δύσκολο να τον νικήσω για δεύτερη φορά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εκτέλεσα ξανά πέναλτι», είπε ο Ρόμπεν, ενώ απάντησε και στην κριτική που του είχε ασκήσει ο Φραντς Μπεκενμπάουερ για το χαμένο του πέναλτι κόντρα στην Ντόρτμουντ:

«Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει τώρα ο κύριος Μπεκενμπάουερ. Αν έχω ήδη μιλήσει μαζί του; Όχι και δεν αισθάνομαι ότι δεν χρειάζεται κιόλας αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ