Αποφασίζει για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα - iefimerida.gr

Αποφασίζει για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα

Πεπ Γκουαρντιόλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του σχετικά με το αν θα μείνει ή όχι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Οπως αναφέρει η «Mirror», ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ ζήτησε από τον Ισπανό προπονητή να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του μέσα σε τρεις ημέρες. Την ίδια στιγμή, ο 41χρονος τεχνικός εμφανίζεται να είναι ο πρώτος στόχος του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ να αποτελεί την δεύτερη επιλογή του, ενώ ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, παρά το γεγονός πως οδήγησε τους «μπλε» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν φαίνεται προς το παρόν να «μονιμοποιείται» στον πάγκο των Λονδρέζων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ