Χειροπέδες σε ζευγάρι Γεωργιανών που είχε στήσει παράνομο οδοντιατρείο - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε ζευγάρι Γεωργιανών που είχε στήσει παράνομο οδοντιατρείο

αστυνομικοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο Γεωργιανοί, μία 34χρονη γυναίκα και ένας 27χρονος άνδρας,αποφάσισαν να το παίξουν οδοντίατροι και να εξαπατήσουν τους... πελάτες τους , παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες χωρίς να έχουν το αντίστοιχο πτυχίο ιατρικής σε χώρο που είχαν δημιουργήσει ως οδοντιατρείο.

Φρένο στην επικίνδυνη δράση τους έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας.

Στην έρευνα που έγινε στο παράνομο οδοντιατρείο που διατηρούσαν διαπιστώθηκε παντελής έλλειψη Βιβλίων και Στοιχείων, ενώ επίσης βρέθηκαν επτά τετράδια με ιδιόχειρες ξενόγλωσσες σημειώσεις, με ονόματα, ημερομηνίες, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά που λάμβαναν παράνομα οι συλληφθέντες από τους ασθενείς τους, επαγγελματικές κάρτες και ένα μπλοκ σημειώσεων με το επαγγελματικό λογότυπο της συλληφθείσας, καθώς και το ποσό των 800 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ