«Με τον Ολάντ θα γίνουμε Ελλάδα» λένε οι φοιτητές του... Σαρκοζί - iefimerida.gr

«Με τον Ολάντ θα γίνουμε Ελλάδα» λένε οι φοιτητές του... Σαρκοζί

 «Με τον Ολάντ θα γίνουμε Ελλάδα» λένε οι φοιτητές του... Σαρκοζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους δρόμους της Γαλλίας - αλλά και το διαδίκτυο - έχει κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες η αφίσα που εκτύπωσαν οι φοιτητές - μέλη της UNI, της ένωσης των φοιτητών και υποστηρικτών του Νικολά Σαρκοζί, το περιεχόμενο της οποίας, όμως, είναι εξόχως δυσφημιστικό για την Ελλάδα.

Κεντρικό μήνυμα της αφήσας είναι «Με τον Ολάντ θα γίνουμε Ελλάδα» και είναι αν μη τι άλλο ενδεικτικό της πολιτικής που ακολουθεί ο νυν Γάλλος Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος, Νικολά Σαρκοζί. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο κ.Σαρκοζί έχει αναφερθεί στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια «εκφοβισμού» των ψηφοφόρων του.

Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται εξάλλου το γεγονός οι μέλη του επιτελείου του αποκαλούν τον ηγέτη του σοσιαλιστικού κόμματος και υποψηφίου για την προεδρία της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ... «Ολαντρέου».

 «Με τον Ολάντ θα γίνουμε Ελλάδα» λένε οι φοιτητές του... Σαρκοζί | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ