Τι θα λέγατε για ένα πιάτο από κρέας ...εργαστηρίου;
Το κρέας εργαστηρίου πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να αποδειχθεί η «χήνα με τα χρυσά αυγά» για τις μεγάλες επιχειρήσεις φαγητού και τους επενδυτές καθώς υπόσχεται έναν πολύ πιο αποδοτικό και «ανθρώπινο» τρόπο για την παραγωγή κρέατος, με μεθόδους που προκαλεί μικρότερη ζημιά στο περιβάλλον και το κυριότερο χωρίς να απαιτείται εκτροφή ζώων, και η αντιμετώπισή τους ως αντικείμενα μιας βιομηχανικής διαδικασίας.
Μεταξύ των επενδυτών που χρηματοδοτούν την ανάπτυξη της πολλά υποσχόμενης εργαστηριακής παραγωγής κρέατος περιλαμβάνονται προσωπικότητες όπως ο Τζεφ Μπέζος και Μπιλ Γκέιτς.
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το συνθετικό κρέας στο economistas.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο