Στην Αθήνα η συνεδρίαση του προεδρείου του ΕΛΚ -Ανεργία των νέων και δημιουργία θέσεων εργασίας στο επίκεντρο - iefimerida.gr

Στην Αθήνα η συνεδρίαση του προεδρείου του ΕΛΚ -Ανεργία των νέων και δημιουργία θέσεων εργασίας στο επίκεντρο

Στην Αθήνα η συνεδρίαση του προεδρείου του ΕΛΚ/ Φωτογραφία: AP- Olivier Matthys
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανεργία των νέων και η δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για εργασία, θα είναι στο επίκεντρο της συνεδρίασης του προεδρείου του ΕΛΚ, που θα γίνει στην Αθήνα στις 7-8 Φεβρουαρίου.

«Πριν από τις κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου, η Ομάδα του ΕΛΚ έχει σαφή στόχο: Τη δημιουργία 5 εκατ. νέων θέσεων εργασίας τα επόμενα χρόνια. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, θα παρουσιάσει μια οικονομική ατζέντα για τα επόμενα χρόνια, η οποία θα βασίζεται στην ευρωπαϊκή καινοτομία, σε φιλόδοξες εμπορικές συμφωνίες, σε επενδύσεις σε υποδομές και σε μια ισχυρή κοινωνική οικονομία της αγοράς, προκειμένου να δημιουργηθούν αυτές οι νέες θέσεις εργασίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΕΛΚ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Βέμπερ, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, Πάμπλο Κασάδο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι θα κηρύξουν την έναρξη της συνεδρίασης. Μέλη του ΕΛΚ και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συζητήσουν τι χρειάζεται για να συνεχιστεί η οικονομική ανάκαμψη, ειδικότερα στον ευρωπαϊκό νότο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ