MasterChef 3: H παίκτρια που «λιώνει» για τον Πάνο Ιωαννίδη -«Ο λεβέντης μου, δεν μπορώ να του αντισταθώ» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: H παίκτρια που «λιώνει» για τον Πάνο Ιωαννίδη -«Ο λεβέντης μου, δεν μπορώ να του αντισταθώ» [βίντεο]

Πάνος Ιωαννίδης/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τεράστια αδυναμία στον Πάνο Ιωαννίδη έδειξε μία παίκτρια χτες στο MasterChef 3.

Ο λόγος για την Μαρία Τσαπράνη, η οποία εντυπωσίασε με τις μαγειρικές της ικανότητες του κριτές, οι οποίοι με την σειρά τους της έδωσαν τρεις ποδιές.

Ετσι η Μαρία κλήθηκε να διαλέξει έναν από τους τρεις κριτές για να μπει στην ομάδα του.

Κι ενώ λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τα πάντα για να την πείσουν να διαλέξει κάποιον από τους δύο, η Μαρία Τσαπράνη δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια της από τον Πάνο Ιωαννίδη.

Η σεφ μάλιστα έδειξε και on camera την συμπάθειά της για τον γοητευτικό κριτή.

«Σηκώνεται ο λεβέντης μου, με αυτό το υπέροχο βλέμμα του. Έρχεται προς το μέρος μου και ο πονηρός αφήνει μπροστά – μπροστά τη δική του ποδιά και σπρώχνει τις άλλες δύο. Που να ξέρουν ότι εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ. Και τρελαίνομαι!», ανέφερε μετά η Μαρία Τσαπράνη στην κάμερα δείχνοντας πόσο πολύ συμπαθεί τον Πάνο Ιωαννίδη.

Οπως ήταν φυσικό, λοιπόν, η παίκτρια του MasterChef και πήγε στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και «κέρδισε» μία μεγάλη αγκαλιά από εκείνον και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ