Κώστας Βουτσάς: Δεν καταλαβαίνω γιατί ηθοποιοί κατεβαίνουν στις εκλογές - iefimerida.gr

Κώστας Βουτσάς: Δεν καταλαβαίνω γιατί ηθοποιοί κατεβαίνουν στις εκλογές

Κώστας Βουτσάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή του με τους ηθοποιούς που κατεβαίνουν στις εκλογές εξέφρασε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος χτες ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «οι ηθοποιοί όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι δεν καταλαβαίνω γιατί κατεβαίνουν στις εκλογές. Εμείς έχουμε μια άλλη αποστολή. Εγώ δεν θα πάω στη Βουλή. Βέβαια είναι δικαίωμα τους να το κάνουν, αλλά εγώ δεν συμφωνώ! Ο Χαϊκάλης έχει δουλειά, γιατί να πάει; Η θέση του Γιάννη Μπέζου είναι σωστή. Κατεβαίνει αλλά δε θέλει να γίνει βουλευτής. Συμφωνώ με αυτό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον ανεκπλήρωτο έρωτά του με την Μάρθα Καραγιάννη, ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του είπε πως ποτέ δεν είναι αργά για να ολοκληρώσεις έναν έρωτα, εκείνος απάντησε: «Γιατί όχι, λες; Μάρθα ακούς;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ