Λιακάδα σήμερα με τον υδράργυρο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Λιακάδα σήμερα με τον υδράργυρο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Αίθριος προβλέπεται και για σήμερα Πέμπτη ο καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις στα ορεινά μετά το μεσημέρι και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα, για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 εως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με βορειοδυτικούς ανέμους 3 με 5 μποφορ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 11 εως και 26 βαθμούς Κελσίου

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται αίθριος καιρός με βορειοδυτικούς ανέμους 4-6 μποφορ που θα εξασθενήσουν τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 14 και 24 βαθμούς Κελσίου

Για τα Νησιά ανατολικού αιγαίου και ταΔωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Για την Αττική, ο καιρός προβλέπεται αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Για αύριο Παρασκευή, ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα είναι αίθριος, με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα ορεινά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ