Εντοπίστηκε σορός μέσα στο αεροσκάφος του Εμιλιάνο Σάλα [εικόνα] - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε σορός μέσα στο αεροσκάφος του Εμιλιάνο Σάλα [εικόνα]

Εικόνα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους (Φωτογραφία: AAIB)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σορός εντοπίστηκε στα συντρίμμια του αεροσκάφους που επέβαινε ο ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα.

Σύμφωνα με τους διασώστες, στα υποβρύχια βίντεο φαίνεται το σώμα ενός επιβάτη, χωρίς να γνωρίζουν για ποιον πρόκειται. «Βάσει της ανάλυσης των εικόνων από το ROV (τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο), οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το αντικείμενο είναι συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους Piper Malibu», αναφέρουν σε δήλωσή τους και προσθέτουν: «Δυστυχώς, σε βίντεο από το ROV φαίνεται ένας από τους επιβάτες μέσα στα συντρίμμια».

Οι αρχές τόνισαν ότι εξετάζουν τα επόμενα βήματά τους σε συνεννόηση με τις οικογένειες του πιλότου, του επιβάτη και της αστυνομίας.

Συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους εντοπίστηκαν, την Κυριακή στη Μάγχη.

Το αεροσκάφους που επέβαινε ο Σάλα εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την περασμένη Δευτέρα και από τότε έχουν ξεκινήσει έρευνες εντοπισμού.

Εικόνα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους (Φωτογραφία: AAIB)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ