Στοίχημα: «Κλειστό» το ντέρμπι «Δικεφάλων»! [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα: «Κλειστό» το ντέρμπι «Δικεφάλων»! [βίντεο]

ΑΕΚ εναντίον ΠΑΟΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνο το κουπόνι Πάμε Στοίχημα που παίρνει «φωτιά» σήμερα!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο ΟΑΚΑ, για την 19η αγωνιστική της Super League, και η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, και με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακο Στάδιο «αγκαλιάζει» τον τίτλο του πρωταθλητή. Απέναντί του όμως, θα βρει τον φορμαρισμένο «Δικέφαλο» του... Νότου, που το 2019 μετράει μόνο νίκες. Εκτός από τη βαθμολογία, στα ντέρμπι πάντα μπαίνει στη μέση το γόητρο. Ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στις κερκίδες, και οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για μια μεγάλη «μάχη» και μόνο στόχο τη νίκη.

Η γηπεδούχος ΑΕΚ, όπως αναφέρθηκε, είναι σε εξαιρετική κατάσταση το 2019. Στο πρωτάθλημα, έχει πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, με τον συνολικό απολογισμό τερμάτων να ανέρχεται στο 10-0! Με μπροστάρη τον Εζεκιέλ Πόνσε, που σκοράρει ακατάπαυστα, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δείχνουν να βρήκαν τα πατήματά τους, έστω και αργά. Ο προπονητής της «Ένωσης» έχει υιοθετήσει το 3-5-2, και δεν αποκλείεται να παρατάξει και σήμερα έτσι την ομάδα του. Ο Ουζουνίδης, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Νέναντ Κρίστισιτς, στο χώρο του κέντρου. «Αιχμή του δόρατος» θα είναι ο «καυτός» Πόνσε, και γύρω του θα κινείται απειλητικά ο Μάρκο Λιβάγια. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη και για να μείνει κοντά στη δεύτερη θέση, και για το... γόητρο, αλλά και για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά τους απόντες, μοναδικό ερωτηματικό είναι η ετοιμότητα του Γαλανόπουλου.

Πολύ καλό είναι το κλίμα και στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Ο νεοαποκτηθείς Σβιντέρσκι, έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο ματς με τον ΟΦΗ, και έτσι οι «Ασπρόμαυροι» πάνε στο ντέρμπι όντας στο +8 από τον Ολυμπιακό. Τα χαμόγελα έγιναν ακόμα μεγαλύτερα στην Τούμπα, μετά τις μεταγραφές των Σέρτζιο Ολιβέιρα και Σβέριρ Ίνγκασον. Ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, ζει και αναπνέει για το πρωτάθλημα, και η ομάδα είναι πλήρως αφοσιωμένη στον στόχο. Ο Λουτσέσκου παίρνει πολλά πράγματα από την τριπλέτα Μπίσεσβαρ - Ζαμπά - Άκπομ, και βλέπει το κενό του Πρίγιοβιτς να καλύπτεται και με το παραπάνω. Με 17 νίκες και 1 ισοπαλία στη Σούπερ Λιγκ μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να πάρει σημαντικό προβάδισμα, και επιθυμεί να το διατηρήσει. Συν τοις άλλοις, έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει σε ένα πολύ δύσκολο ματς ότι στη φετινή διοργάνωση είναι το «αφεντικό». Δεν έχουν γνωστοποιηθεί σημαντικές απουσίες για το ντέρμπι.

Εκτίμηση: Σε ένα ντέρμπι, είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα. Πόσο μάλλον, όταν αναμετρώνται η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που μας έχουν προσφέρει σπουδαία παιχνίδια με μεγάλες συγκινήσεις τα τελευταία χρόνια. Οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος παίζουν τα... ρέστα τους στο ΟΑΚΑ. Αμφότεροι οι προπονητές, θα προσέξουν τα νώτα τους, και πρώτη τους μέριμνα θα είναι να μην δεχτούν γκολ. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ δεν θα αισθανόταν άσχημα και με την ισοπαλία, επομένως δύσκολα θα ρισκάρει. Το ντέρμπι αναμένεται «κλειστό», και όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έτσι, καταλήγουμε στο No Goal σε απόδοση 1.80.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Super League στοίχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ