ΣΥΡΙΖΑ: Η παραμονή του Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο είναι σκανδαλώδης - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η παραμονή του Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο είναι σκανδαλώδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«H παραμονή του υπουργόύ Προστασίας του Πολίτη στη θέση του είναι σκανδαλώδης» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο σημερινός υπουργός «είναι υπεύθυνος για την τάξη στην προεκλογική περίοδο και την ημέρα των εκλογών.

«Ταυτόχρονα είναι υποψήφιος βουλευτής και, με ενέργειές του, επιχειρεί να αξιοποιήσει τη θέση του, με στόχο να αποκομίσει προσωπικό εκλογικό όφελος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό, έστω την ύστατη ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του, να περιορίσει τη λήψη αποφάσεων στα απολύτως αναγκαία και επείγοντα, να παρέμβει ώστε να υπάρξει ταχεία και πλήρης οργανωτική προετοιμασία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και να αντικαταστήσει αμέσως, τουλάχιστον τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης.

Πραάλληλα ζητά την αντικατάσταση των υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Επικρατείας, ως είθισται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ