Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε το χωρισμό του - iefimerida.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε το χωρισμό του

Γρηγόρης Αρναούτογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν τελικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νικόλ Κοτοβός, μετά από μόλις 3 μήνες σχέση, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι δυο τους με ξεχωριστές συνεντεύξεις.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε χτες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το τέλος της σχέσης του, απαντώντας ορθά κοφτά σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας: «Ναι, χώρισα».

Από την πλευρά της, η Νικόλ Κοτοβός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή του «Movies and Stars», επιβεβαίωσε εμμέσως το χωρισμό της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας: «Όταν σε ένα ζευγάρι οι διαφορές είναι μεγάλες, είναι καλό να αποχωρείς ήρεμα... Ο χωρισμός έρχεται όταν δύο άνθρωποι δεν πάνε καλά. Όταν προσπαθούν από την αρχή επίμονα να πάει καλά η σχέση, τότε δεν πρέπει να προχωρήσουν, τότε σημαίνει ότι δεν ήταν meant to be. Αν κάτι δεν προχωράει, πρέπει να βρεις τον τρόπο να φύγεις ήρεμα, με σεβασμό».

«Θέλω να κάνω οικογένεια με τον σωστό άνδρα, όμως θα δούμε αν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ