ΠΑΟΚ: Διπλό «χτύπημα» -Ανακοίνωσε Ολιβέιρα, «έκλεισε» Ινγκασον - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Διπλό «χτύπημα» -Ανακοίνωσε Ολιβέιρα, «έκλεισε» Ινγκασον

Ο Ολιβέιρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ.

Μέσω μιας… διασκευής της γνωστής εκπομπής «Late Night Show», οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ. Ο Ολιβέιρα θα αγωνιστεί στον «δικέφαλο του Βορρά» ως δανεικός μέχρι τη λήξη της σεζόν και παρόλο που τοποθετήθηκε οψιόν αγοράς, αυτή φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη και συγκεκριμένα στα 12 εκατ. ευρώ.

Eπίσης, μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις να εκκρεμούν λόγω των διαδικαστικών, ωστόσο, ο Σβέριρ Ίνγκασον θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ καθώς ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τους επιτελείς του Δικεφάλου, βάζοντας την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που τον «δένει» για τα επόμενα 3.5 χρόνια στην Τούμπα.

Το σημαντικότερο στην παρούσα φάση για τους επιτελείς του Δικεφάλου είναι πως ο Ίνγκασον μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα και να τεθεί με το... καλημέρα στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου πως προέρχεται από μια γεμάτη 90λεπτα σεζόν. Πλέον, απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ισλανδού, κοινώς η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΟΚ που θα προσυπογράφει την «χρυσή» συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

RT if you love Transfer Deadline Day #PAOK #TheFutureIsHere #SergioIsHere pic.twitter.com/nc53KbqZgn

?#DeadlineDay @FCPorto We will take care of him! #SergioIsHere #Transfers #PAOK #TheFutureIsHere pic.twitter.com/406r1WhHMM

#SergioIsHere #Transfers #DeadlineDay #PAOK #TheFutureIsHere pic.twitter.com/AwOQMcBWbI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ