Aν θαυμάσαμε το θάρρος μιας διαγωνιζόμενης στο χθεσινό Master chef, αυτή ήταν η Εύα.
Αν και οι κριτές την πέρασαν από 40 κύματα, το ατζέμ πιλάφ της νεαρής στάθηκε στο ύψος του και την πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.
Η Εύα, είναι κουρδικής καταγωγής και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα μικρό κεμπαπτζίδικο, που τυγχάνει να έχει το καλύτερο κεμπάπ της Αθήνας.
Ένα εστιατόρια με συγκλονιστική κουζίνα Ανατολής στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι καλοφαγάδες κάνουν ουρά.
Οι αυθεντικές συνταγές με κεμπάπ έρχονται από τα βάθη της Ανατολής και κουβαλάνε την ιστορία μιας οικογένειας πολιτικών προσφύγων.
Ο Σινάν, πατέρας της Εύας και τελειόφοιτος Ιατρικής, ήταν ο πρώτος που ήρθε στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα, τον ακολούθησε η Πολίτισσα σύζυγός του Τσιτσέκ.
Τα πιάτα, ένα κι ένα, με κυρίαρχο το αδιαμφισβήτητης νοστιμιάς Μπεϊντί κεμπάπ. Με μοσχαρίσιο κρέας που λιώνει στο στόμα σερβίρεται με γιαούρτι, καστανό ρύζι...
Δείτε ποιο είναι το εστιατόριο της Εύας και πού βρίσκεται, στο Bovary.gr