Ποια καυτή πορνοστάρ βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές; [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια καυτή πορνοστάρ βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές; [εικόνες]

Ποιά καυτή υποψήφια κέρδισε τις εκλογές?
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιταλίδα πορνοστάρ, πολωνικής καταγωγής, κατεβαίνει υποψήφια για την δημαρχία του αρχαίου Τάραντα στην γειτονική Ιταλία, κερδίζοντας σε σχετική ψηφοφορία μια άλλη «συνάδελφό» της, την ώρα που μια τρίτη πορνοστάρ διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο στην Τόρε ντελ Γκρέκο.

Ο λόγος για την Αμάντα Φοξ, την επονομαζόμενη «Αφροδίτη της Πολωνίας» που κέρδισε κατά κράτος τη Λουάνα Μπόρτζια στη δοκιμασία του μεταλλικού στύλου και θα κατέβει υποψήφια δήμαρχος στην πόλη Τάραντο, της γειτονικής χώρας - πρόκειται για τον αρχαίο Τάραντα.

Η καυτή Αμάντα Φοξ, κατάφερε να κερδίσει την Μπόρτζια σε διαδικτυακή ψηφοφορία με 207 ψήφους έναντι 109 της Μπόρτζια και να τεθεί αυτή επικεφαλής του σχηματισμού «Αφύπνιση της Τάραντο» που διεκδικεί τη δημαρχία της ιστορικής πόλης.

Ο δρόμος της Αμάντα Φοξ προς τη διαδικτυακή νίκη πέρασε από έναν... μεταλλικό στύλο, καθώς οι δύο αντίπαλες δεν αναμετρήθηκαν με ντιμπέιτ, αλλά σε κάτι που είναι περισσότερο της «ειδικότητάς» τους: τον ημίγυμνο χορό σε μεταλλικό στύλο.

Σύμφωνα με τους παρευρισκομένους, η Αμάντα Φοξ νίκησε κατά κράτος. Τα κορίτσια, πάντως, είχαν προσκαλέσει στην αναμέτρηση και άλλους υποψηφίους, όπως μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ατζέντης της Αμάντα Φοξ Μίμο Παβέζε, ότι «επειδή ήθελαν να είναι δίκαιοι προσκάλεσαν όποιον ενδιαφέρεται να έρθει να χορέψει». Ωστόσο, κανείς δεν εμφανίστηκε να τις αντιμετωπίσει...

Η τρίτη της παρέας, Μίλι Ντ' Αμπράτσιο, είχε δοκιμάσει και το 2008 να εκλεγεί δήμαρχος της Μόντσα, αλλά δεν τα κατάφερε, οπότε τώρα διεκδικεί τον Δήμο του Τόρε ντελ Γκρέκο.

Δείτε φωτό της ιταλίδας πορνοστάρ που μπορεί να είναι επόμενη δήμαρχος στον Τάραντα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ