Καμμένος: Φοβήθηκε ο γιος μου με όσα έγραψε ο Τατσόπουλος - iefimerida.gr

Καμμένος: Φοβήθηκε ο γιος μου με όσα έγραψε ο Τατσόπουλος

Πάνος Καμένος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χοντραίνει η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον συγγραφέα και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλο, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να λέει ότι φοβήθηκε ο γιος του από την ανάρτηση του συγγραφέα στο Facebook.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Εκλογές 2012» της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη, και σχολιάζοντας την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο Facebook για τον ίδιο, ο Πάνος Καμμένος είπε: «όταν ο γιος μου σηκώθηκε το πρωί να πάει στο σχολείο και είδε το "θα ήταν χρήσιμος νεκρός ο κ. Καμμένος" ένα παιδί 11 ετών φοβάται».

«Εγώ έχω και χιούμορ και απαντώ στο Facebook και το Twitter» συνέχισε πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και σχολίασε δηκτικά ότι ο εμπνευστής της σεξουαλικής ζωής του Κολοκοτρώνη δεν δικαιούται να μιλάει, με αφορμή την τηλεοπτική εκπομπή «1821» και τις σχετικές αναφορές που είχαν γίνει σε αυτήν για τον ήρωα της επανάστασης.

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος αρνήθηκε ότι πυροδοτεί ακραίες συμπεριφορές, λέγοντας «σχόλιο ειρωνικό δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, όταν έχω κάτι να πω το λέω ανοιχτά και ευθέως».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ