Η Καρντάσιαν υπέγραψε το πιο γιγαντιαίο συμβόλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης - iefimerida.gr

Η Καρντάσιαν υπέγραψε το πιο γιγαντιαίο συμβόλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από το συμβόλαιο που υπέγραψε η Κιμ Καρντάσιαν και η οικογένειά της με το Ε! Entertainment για τις επόμενες τρεις σεζόν του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians. Η λογική και η αισθητική μόλις δήλωσαν ότι θα κρεμαστούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τα 40 εκατομμύρια δολάρια που θα μοιραστούν η Κιμ, η μαμά της και οι αδελφές της για να γυρίσουν τις επόμενες τρεις σεζόν του Keeping Up With The Kardashians (παγκοσμίο ρεκόρ για εκπομπή ριάλιτι) είναι μόνο η αρχή.

Βλέπετε στο ποσό αυτό δεν έχουν υπολογιστεί δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από τις διάφορες χορηγίες που η Κιμ Καρντάσιαν έμμεσα θα προωθήσει μέσω της εκπομπής και του τουίτερ.

Από τις οποίες το Ε!, το κανάλι που θα προβάλλει το ριάλιτι, δεν δικαιούται δολάριο τσακιστό.

Ενώ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι το ποσό αυτό αφορά μόνο την συγκεκριμένη σειρά, που την παρακολουθούν κατά μέσο όρο 3.000.000 τηλεθεατές κάθε εβδομάδα, και όχι τα διάφορα παρακλάδια, όπως π..χ το Khloe & Lamar ή τ Kourtney & Kim Take New York.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ