Δώδεκα σχολεία υπό κατάληψη στον Βόλο -Αντιδρούν για τη Μακεδονία [εικόνα] - iefimerida.gr

Δώδεκα σχολεία υπό κατάληψη στον Βόλο -Αντιδρούν για τη Μακεδονία [εικόνα]

Στιγμιότυπο από κατειλημμένο σχολείο της Θεσσαλονίκης / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους του Βόλου πραγματοποίησαν μαθητές από τα 12 σχολεία της περιοχής που βρίσκονται υπό κατάληψη, αντιδρώντας στην έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr στην πορεία συμμετείχε μια μικρή ομάδα μαθητών που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό, και φώναζαν συνθήματα όπως το «Ελλάς, Ελλάς, ή ταν ή επί τας».

Εικόνα από τη σημερινή μαθητική πορεία στον Βόλο / Φωτογραφία: e-thessalia.gr

Στην πορεία ακούστηκαν και συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ όπως: «Η πόλη θα καεί, η πόλη θα καεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει με έναν βουλευτή».

Υπενθυμίζεται ότι υπό κατάληψη βρίσκονται τα εξής σχολεία της περιοχής: 3ο Γυμνάσιο και 9ο Γυμνάσιο Βόλου, 10ο Γυμνάσιο Βόλου, 2ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας , 4ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας, 4ο ΓΕΛ Βόλου, 1ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας, 2ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας, 6ο ΓΕΛ Βόλου, 8ο ΓΕΛ Βόλου, 2ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχε ενημερωθεί από το βράδυ της Δευτέρας να προχωρήσουν σε καταλήψεις και κινητοποιήσεις για το μακεδονικό ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ