Θεοδωράκης: Γιατί δεν πάνε οι κυβερνητικοί στη Βενεζουέλα; -Περιμένουν γραμμή από τον Μαδούρο; - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Γιατί δεν πάνε οι κυβερνητικοί στη Βενεζουέλα; -Περιμένουν γραμμή από τον Μαδούρο;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ανάρτηση στο twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης επιτίθεται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που εξακολουθεί να στηρίζει τον Νικολάς Μαδούρο.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην πρόταση που έκανε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Χουάν Γκουαϊδό να πάει ο Αλέξης Τσίπρας για μία εβδομάδα στη Βενεζουέλα να δει τα αποτελέσματα της πολιτικής Μαδούρο.
Μάλιστα ο κ.Θεοδωράκης κλιμακώνει την επίθεση του ρωτώντας αν στην κυβέρνηση «είναι στα τηλέφωνα με τον Μαδούρο για να πάρουν γραμμή;».

Συγκεκριμένα έγραψε

Γιατί καθυστερούν οι κυβερνητικοί να απαντήσουν στην πρόκληση Γκουαϊδό; Τσακώνονται οι υπουργοί ποιος θα πρωτοπάει στη μαγευτική Βενεζουέλα να δει τα άδεια ράφια, τα νοσοκομεία και τα σχολεία της; Ή είναι στα τηλέφωνα με τον Μαδούρο για να πάρουν γραμμή;

Γιατί καθυστερούν οι κυβερνητικοί να απαντήσουν στην πρόκληση Γκουαϊδό; Τσακώνονται οι υπουργοί ποιος θα πρωτοπάει στη μαγευτική Βενεζουέλα να δει τα άδεια ράφια, τα νοσοκομεία και τα σχολεία της; Ή είναι στα τηλέφωνα με τον Μαδούρο για να πάρουν γραμμή; https://t.co/T35GvN2Wwz

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ