Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στη διαμαρτυρία κατά των Πρεσπών - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στη διαμαρτυρία κατά των Πρεσπών

 επεισόδια έξω από το Μέγαρο Μουσικής/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δύο άτομα συνελήφθησαν για την επεισοδιακή διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το συγκεντρωμένο πλήθος διαμαρτυρήθηκε με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στην πόλη, σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Πρόκειται για δύο 57χρονους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης. Υπενθυμίζεται ότι για συμμετοχή στα ίδια επεισόδια συνελήφθη και ένας άντρας 42 ετών, κατηγορούμενος για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα στιλέτο.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως «Προκόπη, προδότη» και προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου, πλάι από το Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο του ΠτΔ να μην μπορέσει να προσεγγίσει την είσοδο του Μεγάρου Μουσικής και ο Προκόπης Παυλόπουλος να φτάσει στην εκδήλωση από την πίσω πόρτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ