Basket League: Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον... αέρα (88-79) της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Basket League: Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον... αέρα (88-79) της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφεντικό ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!

Κατέστησε σαφές ο ΠΑΟΚ, από την αρχή της σημερινής μάχης με την ΑΕΚ, ποιος θα είναι το... αφεντικό στο παρκέ και έφτασε με σχετική ευκολία στην πραγματοποίηση του στόχου του. Κέρδισε την αντίπαλό του, στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, με 88-79, έκανε 10 τις νίκες του στο πρωτάθλημα (10-5), σε όσες έμεινε και η Ενωση (10-5).

Κορυφαίος για τους «ασπρόμαυρους» ήταν ο Ουίλ Χάτσερ (27π., με 6/11 τρίποντα, 4 ασ., 1 κλ), το έργο του οποίου στήριξαν οι Λίνος Χρυσικόπουλος (13π., 3 ριμπ., 3 ασ., 1 κλ., 3 μπλ.), Τζόντρε Τζέφερσον (10π.), Μιλένκο Τέπιτς (10π., 10 ριμπ). Ξεχώρισαν για την ΑΕΚ οι Γιόνας Ματσιούλις (20π., 6 ριμπ., 2 ασ) , Τζόρνταν Θίοντορ (15π., 4 ριμπ., 2 ασ), Βινς Χάντερ (12π., 9 ριμπ., 2 ασ, 1 κλ., 1 μπλ.).

Με ήττα 93-76 από τον Ήφαιστο Λήμνου αποχαιρέτησε ο Πανιώνιος το ιστορικό κλειστό της οδού Αρτάκης, το οποίο πρόκειται να κατεδαφιστεί, προκειμένου να κατασκευαστεί στη θέση του ένα καινούριο αθλητικό κέντρο. Η νησιωτική ομάδα πέρασε εύκολα από τη Νέα Σμύρνη και εδραίωσε τη θέση της στην πρώτη οκτάδα, ενώ στον αντίποδα οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τις επτά διαδοχικές ήττες και βρίσκονται πλέον στη «διακεκαυμένη ζώνη».

Την παρθενική εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ ανδρών πανηγύρισε το Ρέθυμνο, επικρατώντας στο Λαύριο της ομώνυμης ομάδας με 94-93 στην παράταση (κανονικός αγώνας 82-82). Με κορυφαίο τον Στιβ Μπαρτ (21π.) και πολύτιμεο συμπαραστάτη τον νεοαποκτηθέντα Άντονι Χίκεϊ (19π.), η κρητική ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, πέτυχε την τρίτη νίκη της και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, βάζοντας ταυτόχρονα σε... μπελάδες τους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ