Ζάεφ: Η «Μακεδονία» είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου - iefimerida.gr

Ζάεφ: Η «Μακεδονία» είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου

Ο Ζόραν Ζάεφ/ Φωτογραφία: AP- Boris Grdanoski
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζόραν Ζάεφ «πανηγύρισε» στο Twitter ότι τώρα η χώρα του είναι «ασφαλής και σταθερή», επιχειρώντας να στρέψει το ενδιαφέρον προς την οικονομία.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ το πρωί του Σαββάτου- ώρες μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή- δημοσίευσε στο Twitter βίντεο με τις επαφές του στο Νταβός, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.

«Η Μακεδονία είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου. Οι επενδυτές ξέρουν ότι τώρα έχουμε μια σταθερή και ασφαλή χώρα. Δημιουργούμε μια ευκαιρία για όλους τους πολίτες. Προχωράμε, είναι ώρα για την οικονομία», έγραψε ο Ζάεφ στην ανάρτησή του.

#Македонија е дел од глобалниот демократски свет. Инвеститорите знаат дека сега сме стабилна и безбедна земја. Создаваме шанса за сите граѓани. Одиме напред, време е за економија!#WEF19 #Davos #Macedonia pic.twitter.com/Gt6XxcvJ54

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζόραν Ζάεφ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ