Basket League: Αλλαγή ώρας έναρξης σε δύο ματς, λόγω κακοκαιρίας - iefimerida.gr

Basket League: Αλλαγή ώρας έναρξης σε δύο ματς, λόγω κακοκαιρίας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία έφερε αλλαγές...

Τις νέες ώρες έναρξης των αναμετρήσεων Κολοσσός Ρόδου-Χολαργός και Πανιώνιος-Ήφαιστος Λήμνου, για την 15η αγωνιστική της Basket League, γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ, λόγω της αναβολής των σημερινών (25/1) αεροπορικών πτήσεων από την κακοκαιρία.

Αναλυτικά: «Ο αγώνας Κολοσσός - Χολαργός της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της A1 Ανδρών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26-1-2019 με ώρα έναρξης τις 18:00 αντί για τις 15:30 που είχε οριστεί αρχικά, στο Βενετόκλειο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Basket League Show της ΕΡΤ2.

Η συνάντηση Πανιώνιος - Ήφαιστος Λήμνου της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 26-1-2019 με ώρα έναρξης τις 17:45 αντί για τις 15:30 που είχε αρχικά οριστεί, στο ΔΓ Νέας Σμύρνης και θα μεταδοθεί από το Basket League Show της ΕΡΤ2».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basket League παιχνίδια κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ