Δραματικές εικόνες στο Νταβός: Τρένο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο με τρεις επιχειρηματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Δραματικές εικόνες στο Νταβός: Τρένο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο με τρεις επιχειρηματίες [βίντεο]

H στιγμή της σύγκρουσης του τρένου με το ΙΧ στο Νταβός (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν από θαύμα γλίτωσαν τρεις Βρετανοί επιχειρηματίες που παρακολουθούσαν τις συνεδριάσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, όταν ένα τρένο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους σε μια ισόπεδη διάβαση.

Αυτόπτης μάρτυς κατέγραψε τη σκηνή το βράδυ της περασμένης Τρίτης με τον μηχανοδηγό να πατά φρενιασμένα την κόρνα και να επιχειρεί μάταια να φρενάρει το συρμό, προτού ο τελευταίος πέσει πάνω στο μαύρο Volkswagen.

Το αυτοκίνητο είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στις δύο προστατευτικές μπάρες. Αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο ο οδηγός προσπάθησε να το απομακρύνει, αλλά οι τροχοί γλιστρούσαν στο χιόνι. Έντρομοι οι επιβαίνοντες είδαν το τρένο να πλησιάζει με ταχύτητα και να πέφτει πάνω τους.

H σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ελβετική εφημερίδα Blick

Ευτυχώς, το τρένο έσπρωξε το αυτοκίνητο στο πλάι και έτσι απετράπησαν τα χειρότερα, αφού οι τρεις άνδρες δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ