Στην οδό Βουλής 31 σε έναν μικρό, μίνιμαλ χώρο στεγάζεται το Nolan, το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά που μας πάει σε ένα ασιατικό γαστρονομικό ταξίδι.
Το Nolan γιορτάζει τρία χρόνια και ο σεφ και κριτής του MasterChef μας προσκαλεί σε ένα πάρτι, συστήνοντας την ομάδα του.
«Από τον Ιανουάριο του 2016 που το Nolan άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του, στήνουμε το σύμπαν του από την αρχή κάθε μέρα. Όχι ένας, όχι δύο, αλλά 23 άνθρωποι. It takes a crowd, it makes a family. Αυτή την Κυριακή, στο χώρο του εστιατορίου, δε θα φάμε. Θα πιούμε και θα γιορτάσουμε τρία συναρπαστικά χρόνια. Σας περιμένουμε, The Nolan Team», γράφει η πρόσκληση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) στις 21 Ιαν, 2019 στις 2:43 πμ PST
Το Nolan στήθηκε με αγάπη και όρεξη όχι μόνο από τον Σωτήρη Κοντιζά αλλά από μια ομάδα ανθρώπων που κάνουν αυτό που επιθυμούν. Η κουζίνα συνδυάζει την κουλτούρα του φαγητού, τις τεχνικές και φυσικά το συναίσθημα δύο χωρών, της Ελλάδας και της Ιαπωνίας.
«Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να ορίσουμε το φαγητό μας βάση των γνωστών κατηγοριών.Το ορίζουμε κυρίως ως το φαγητό που εμείς αγαπάμε και θέλουμε να τρώμε. Με βασικά συστατικά τις φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, την εποχικότητα, την ιχνηλασιμότητα από το πρώτο έως το τελευταίο κρίκο της αλυσίδας κάθε υλικού, το πάθος για τη δημιουργική αλλά απλή στην ουσία της μαγειρική», λέει η ομάδα του Nolan.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) στις 30 Νοέ, 2017 στις 2:38 πμ PST
Οποιος το έχει επισκεφτεί γνωρίζει πολύ καλά πως το φαγητό που προσφέρει θες να το γεύεσαι χωρίς να σταματάς. Η γόπα για μωρά, το ζουμερό τηγανητό κοτόπουλο, τα buns με χοιρινά μάγουλα, αλλά και το θράψαλο με την butter miso είναι μπουκιές απόλαυσης. Φυσικά, το πατατόψωμο είναι το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου για αρκετούς πελάτες, οι οποίοι δεν μπορούν με τίποτα να του αντισταθούν. Το ψωμί με πατάτες και πρόβειο γιαούρτι, πριν ψηθεί, υφίσταται ζύμωση για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Σερβίρεται με καπνιστό λάδι και μυρωδικά και δεν του αντιστέκεται κανείς.
Οι πόρτες του Nolan, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, ανοίγουν στις 20:00 για ένα μεγάλο πάρτι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Chef's final touch #kitchenbuzz #monostonolan #nolanrestaurant
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) στις 14 Νοέ, 2017 στις 4:18 πμ PST
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Goes (@dtsakoumis) στις 17 Νοέ, 2018 στις 2:08 πμ PST
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξανδρος ΚΟΥΚΙΟΣ (@alexandros.koukios) στις 25 Οκτ, 2018 στις 5:05 πμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fathom (@fathomwaytogo) στις 15 Ιούν, 2018 στις 7:20 μμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) στις 18 Μάι, 2017 στις 6:37 πμ PDT