Κάποιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η καλύτερη μυρωδιά στον κόσμο είναι η μυρωδιά του φρέσκου αέρα στην παραλία ή τα ρούχα που μόλις βγήκαν από το στεγνωτήριο.
Αλλοι πάλι ότι δεν υπάρχει ωραιότερη μυρωδιά στον κόσμο από αυτή ενός ρολού κανέλας.
Και μπορεί να υπάρχουν πολλοί που φτιάχνουν ρολά κανέλας, αλλά κατά κοινή ομολογία, τα Cinnabon ρολά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που τα καθιστούν μοναδικά. Και ιδιαίτερα και ξεχωριστά για αυτό και υπάρχουν καταστήματα σε όλο τον κόσμο που πωλούν τα συγκεκριμένα ρολά.
Και δε έχει περάσει άνθρωπος μπροστά από ένα Cinnabon κατάστημα και να μην τον έχει τραβήξει η μυρωδιά από τη μύτη. Ποια μυρωδιά; Της κανέλας.
Σαφώς η κανέλα δεν είναι το μυστικό συστατικό της συτναγής των ρολών κανέλας Cinnabon. Το μυστικό συστατικό είναι ο συγκεκριμένος τύπος κανέλας που χρησιμοποιούν.
Κανέλα Μακάρα.
Πρόκειται για μια λιγότερο γλυκιά, αλλά πιο γευστική κανέλα από την περιοχή Korintjie της Δυτικής Σουμάτρας στην Ινδονησία. Η ονομασία της κατοχυρώθηκε εμπορικά το 1996 και μπορείτε να την αγοράσετε μόνο σε καταστήματα της Ινδονησίας.
«Η κανέλα Μακάρα είναι το υλικό εκείνο που παρέχει αυτό το αδιαμφισβήτητο άρωμα και αυτή την κολλώδη υφή στα αγαπημένα ρολά κανέλας Cinnabon», δήλωσε η Τζένιφερ Χόλουιλ, ανώτερη διευθύντρια της Cinnabon.
Ένα άλλο στοιχείο που κάνει ακαταμάχητα τα ρολά κανέλας της Cinnabon είναι η επικάλυψή τους. Το γλυκό κρεμώδες τυρί που κάνει το όλο ρολό κανέλας ακόμη πιο θεϊκό.