Ποιες τροφές που περίσσεψαν από την προηγούμενη δεν πρέπει ποτέ να τρως την επόμενη μέρα - iefimerida.gr

Ποιες τροφές που περίσσεψαν από την προηγούμενη δεν πρέπει ποτέ να τρως την επόμενη μέρα

Αυγά τηγανητά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βασικός κίνδυνος όταν τρώει κανείς την επόμενη μέρα το φαγητό που περίσσεψε είναι η τροφική δηλητηρίαση.

Πολλές φορές μαγειρεύετε ένα φαγητό υπολογίζοντας 4-6 μερίδες για να φάτε το μεσημέρι και το βράδυ, αλλά για διάφορους λόγους, δεν το καταναλώνετε.

Η κατανάλωση του φαγητού που περίσσεψε μπορεί να γίνει απειλητική για την υγεία. Θέλει προσοχή!

Οι ειδικοί τονίζουν ότι όταν έχει περισσέψει φαγητό, τότε πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί στο ψυγείο ή την κατάψυξη ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή επικίνδυνων βακτηρίων.

Οταν κάποιος προσβληθεί από τροφική δηλητηρίαση, πρέπει να εξεταστεί άμεσα από γιατρό ή να διακομισθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ειδικά το ρύζι και το κρέας που δεν έχουν συντηρηθεί σωστά μπορεί να προκαλέσουν μερικές από τις πιο σοβαρές δηλητηριάσεις.

Για να δούμε την λίστα με τα φαγητά που δεν πρέπει να τρώμε την επόμενη μέρα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροφές επόμενη μέρα Δηλητηρίαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ