«Όσα μωρά και αν σώσει η Τζολί, παραμένει σκύλα», δηλώνει κολλητή της Άνιστον - iefimerida.gr

«Όσα μωρά και αν σώσει η Τζολί, παραμένει σκύλα», δηλώνει κολλητή της Άνιστον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τσέλσι Χάντλερ, η πλέον δημοφιλής παρουσιάστρια της Αμερικάνικης τηλεόρασης, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι η μεγαλύτερη υποκρίτρια του πλανήτη. Η οποία κλείνει σπίτια, όπως αυτό της φίλης της Τζένιφερ Άνιστον την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Μπράντ Πιτ.

«Μπορεί να σώσει όσο μωρά θέλει, από όσες περισσότερες χώρες μπορεί. Δεν την πιστεύω. Λέει π.χ. στις συνεντεύξεις της ότι 'Δεν έχω πολλές γυναίκες φίλες'. Ναι. Και ξέρεις γιατί. Επειδή είσαι μια γαμημένη σκύλα».

Αυτό το «παραλήρημα» της 37χρονης Τσέλσι Χάντλερ, εξαιρετικά γνωστής, δεικτικής και δημοφιλούς παρουσιάστριας και κωμικού, έλαβε χώρα το 2010, κατά την διάρκεια ενός stand up show της στο New Jersey.

Ενώ επίσης έχει χαρακτηρίσει την Αντζελίνα Τζολί «αντροχωρίστρα» για τον ρόλο της στο χωρισμό Πιτ-Άνιστον. Με την οποία έχουν εξελιχθεί σε πολύ καλές φίλες.

Το τελευταίο επεισόδιο στην συγκεκριμένη κόντρα έλαβε χώρα με την πρόσφατη συνέντευξη της παρουσιάστριας στο περιοδικό More, όπου και -λιγότερο έντονα αυτή την φορά- δήλωσε και πάλι ότι δεν την εμπιστεύεται και ότι την θεωρεί μια τεράστια υποκρίτρια, καταλήγοντας

«Ως γυναίκα, ξέρεις -όταν βλέπεις μια άλλη γυναίκα- αν αυτή είναι κάποια που μπορείς να εμπιστευτείς ή όχι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ