Μπακογιάννη: «Θα στηρίξω όποια κυβέρνηση έχει σχέδιο» - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: «Θα στηρίξω όποια κυβέρνηση έχει σχέδιο»

Δημοκρατική συμμαχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως θα στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές αλλά θα έχει συγκεκριμένο σχέδιο και πρόγραμμα για τη χώρα.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η κα Μπακογιάννη δήλωσε ότι θα στήριζε οποιαδήποτε κυβέρνηση που με πρόγραμμα και σχέδιο θα προχωρούσε σε διαρθρωτικές αλλαγές και θα προστάτευε το μισθό στον ιδιωτικό τομέα, τονίζοντας ότι η μείωση μισθών δεν είναι λύση για το αύριο.

Υποστήριξε παράλληλα ότι δυόμιση χρόνια δεν έγινε καμία διαρθρωτική αλλαγή γιατί τα δύο κόμματα φοβόντουσαν τους κομματικούς τους στρατούς, ενώ σημείωσε ότι κάλεσε σε debate τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά και πρόσθεσε ότι κανείς δεν μπορεί να πάει με ψεύτικα λόγια σε αυτές τις εκλογές.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι καταλυτική δύναμη στη Βουλή για να υπάρχει μια νηφάλια ευρωπαϊκή φωνή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ