Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο - iefimerida.gr

Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας καλός τρόπος για να γευθείτε ζουμερό χοιρινό είναι να το ροδίσετε με μανιτάρια και σκόρδο. Η επιτυχία αυτής της συνταγής είναι εξασφαλισμένη, θυμίζει πιάτο σεφ.

Υλικά

  • 2-3 χοιρινές μπριζόλες
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • Μανιτάρια πορτομπέλο ή λευκά
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Μια πρέζα πάπρικα
Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ρίξτε αλάτι και πιπέρι στις χοιρινές μπριζόλες
  • Βάλτε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίστε τις, ολόκληρες, από τις δύο πλευρές -Βγάλτε τις στην άκρη
  • Προσθέστε το βούτυρο στο ίδιο τηγάνι, κόψτε σε λωρίδες τα μανιτάρια και προσθέστε τα μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο -Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο | iefimerida.gr 1
  • Ρίξτε λίγο ζεστό νεράκι και αφήστε να βράσουν ελαφρά για 5 λεπτά ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το λαδάκι
  • Προσθέστε τις μπριζόλες, αναμείξτε τα όλα για 2-3 λεπτά ακόμη
Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ