«Δεν θα τη γλιτώσει!» -Οταν ρώτησαν την πρωθυπουργό της Ν. Ζηλανδίας αν θα κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της [βίντεο] - iefimerida.gr

«Δεν θα τη γλιτώσει!» -Οταν ρώτησαν την πρωθυπουργό της Ν. Ζηλανδίας αν θα κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της [βίντεο]

Η Τζασίντα Αρντερν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζασίντα Αρντερν ξέσπασε σε γέλια όταν δημοσιογράφος του BBC την ρώτησε αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της.

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Κλαρκ Γκέιφορντ. Αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να του κάνει... εύκολη τη ζωή. Παρότι ξεκαθάρισε ότι είναι φεμινίστρια, θεωρεί ότι η πρόταση γάμου είναι μια «δουλειά» που πρέπει να κάνει εκείνος.

«Οχι, δεν θα κάνω εγώ πρόταση γάμου, όχι», ήταν η πρώτη απάντηση της Αρντερν. «Είστε φεμνισίτρια;», την ρώτησε η δημοσιογράφος και η πρωθυπουργός της Ν. Ζηλανδίας ξεκαθάρισε «Απολύτως, είμαι φεμινίστρια. Αλλά όχι. Θέλω να τον βάλω να περάσει το... βασανιστήριο του να έχει αγωνία εκείνος για την πρόταση. Ετσι (σ.σ. αν την έκανε η ίδια) θα τον άφηνα να τη γλιτώσει. Απολύτως όχι!».

Πάντως, παρότι η Αρντερν φάνηκε να αντιμετωπίζει χαλαρά το θέμα, αρκετοί χρήστες των social media δεν είχαν την ίδια άποψη. Πολλοί τόνισαν ότι δεν συνηθίζεται να γίνονται ανάλογες ερωτήσεις σε έναν άνδρα πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ