Μαζί στη μεγάλη οθόνη επιστρέφουν Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ - iefimerida.gr

Μαζί στη μεγάλη οθόνη επιστρέφουν Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ

Χαβιέ Μπαρδέμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ, ετοιμάζονται να εμφανιστούν μαζί στη μεγάλη οθόνη, για πρώτη φορά μετά το γάμο τους, το 2010.

Το λαμπερό ζευγάρι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τίτλο «The Counselor», με την Κρουζ να είναι η επικρατέστερη υποψήφια για έναν από τους βασικούς ρόλους, για τον οποίο έχει ακουστεί και το όνομα της Αντζελίνα Τζολί. Στο καστ της ταινίας συμπεριλαμβάνονται ήδη οι Χαβιέ Μπαρδεμ, Μάικλ Φασμπέντερ και Μπραντ Πιτ.

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του έργου του Κορμακ ΜακΚαρθυ, γνωστού από τα μυθιστορήματά του που έγιναν ταινίες «All the Pretty Horses», «No Country for Old Men» και το βραβευμένο με Πούλιτζερ «The Road».

Κρουζ και Μπαρδέμ συνεργάστηκαν πρώτη φορά το 1992 στην ταινία Jamon Jamon, και από τότε έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων και το Vicky Christina Barcelona του Γούντι Άλεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ