Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι - iefimerida.gr

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τις προηγούμενες ημέρες, ίσως κατά λάθος ίσως και όχι πως είναι έξι μηνών έγκυος και πως το βασιλικό μωρό αναμένεται στα τέλη Απριλίου.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, το οποίο περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Φυσικά, όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την νέα είδηση και οι αστρολόγοι έστρωσαν τους χάρτες τους και έπιασαν δουλειά. Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του νέου βασιλικού μωρού;

Σύμφωνα με έναν διάσημο αστρολόγο, τον Όσκαρ Κέϊνερ, υπάρχουν μερικά αναμφισβήτητα αστρολογικά γεγονότα που βοηθούν στον σχεδιασμό μιας εικόνας του μελλοντικού βασιλικού μωρού.

Αυτός ή αυτή θα είναι ένας από τους πρώτους μεταξύ μιας νέας γενιάς Ταύρων που θα γεννηθούν με τον Ουρανό (τον πλανήτη των απροσδόκητων αλλαγών) στο ζώδιό τους.

Ο ουρανός δημιουργεί ενδιαφέρουσες δυναμικές εντάσεις. Οι Ταύροι συνηθίζουν να ασχολούνται με αυτά που ξέρουν να κάνουν κι όχι να αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα.

Ωστόσο, με το σύμβολο της εξέγερσης τόσο εμφανή στον αστρολογικό χάρτη τους, αυτό το παιδί θα διαθέτει ένα ελεύθερο πνεύμα, με μια ανεξάρτητη ψυχή και μια επαναστατική καρδιά.

Μια σπάνια ευθυγράμμιση στις αρχές Μαΐου μεταξύ του Άρη, του Δία και του Ποσειδώνα, φέρνει μια αύρα ενθουσιασμού και προσθέτει μια αίσθηση περιπέτειας. Η στάση του «μπορώ να κάνω τα πάντα» και μια αισιόδοξη προοπτική θα επιβλέπει το μέλλον αυτού του παιδιού.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ