Η Μπόμπα απαντά στο αν ο Τανιμανίδης θα κατέβει στην πολιτική - iefimerida.gr

Η Μπόμπα απαντά στο αν ο Τανιμανίδης θα κατέβει στην πολιτική

Μπόμπα-Τανιμανίδης/Φωτογραφία: Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Το βράδυ της Παρασκευής, η σλυζυγος του αγαπημένου παρουσιαστή συμμετείχε στο «Yes I do catwalk», όπυ ανέβηκε στην πασαρέλα με νυφικό, και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της επίδειξης, απάντησε και για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύζυγό της να.... κατεβαίνει στην πολιτική!

«Τα έχω διαβάσει. Θεωρώ ότι στην πολιτική πρέπει να πηγαίνουν άνθρωποι οι οποίοι είναι έξυπνοι, με χιούμορ και αντιμετωπίζουν τα πράγματα με ωραίο τρόπο. Ο Σάκης θα ήταν πολύ καλός στην πολιτική γιατί έχει πολύ καλές προθέσεις, είναι καλός επιχειρηματίας και ξέρει να κάνει ωραία πράγματα. Δεν το έχουμε σκεφτεί, πιστεύω ότι τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά αλλά δεν ξέρω αν θα θέλαμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ