Νέο χτύπημα Καμμένου κατά Κοτζιά -Μετά το «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ», το «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ» - iefimerida.gr

Νέο χτύπημα Καμμένου κατά Κοτζιά -Μετά το «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ», το «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ»

Ο Πάνος Καμμένος/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις έγινε γνωστή η προσφυγή του Νίκου Κοτζιά στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου, ο πρώην υπουργός Αμυνας «χτύπησε» ξανά στο Twitter.

Αφήνοντας νέους βαρύτατους υπαινιγμούς για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο κ. Καμμένος έγραψε: «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως “διαπράττει προδοσία” η “διαπράττει έγκλημα” δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό».

ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος την Πέμπτη, ακολουθώντας την ίδια τακτική, είχε αφήσει υπαινιγμούς για χρηματισμό, γράφοντας: «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ... Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό».

ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό

Το Σάββατο, με ανακοίνωσή του, το ΠΡΑΤΤΩ έκανε γνωστό ότι προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη για τις «παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις» σε βάρος του. Ακόμη επισημαίνςι: «Η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Νίκος Κοτζιάς Πράττω
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ