Ν.Δ. για debates: Ο Βενιζέλος επιμένει στην επανάληψη βαρετών μονολόγων - iefimerida.gr

Ν.Δ. για debates: Ο Βενιζέλος επιμένει στην επανάληψη βαρετών μονολόγων

Μιχελάκης: Ο Βενιζέλος επιμένει στην επανάληψη βαρετών μονολόγων (debate)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο κάνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος σε ανακοίνωσή του τονίζει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να να «επαναλάβει τους βαρετούς μονολόγους του παρελθόντος», εννοώντας τα πολιτικά debates.

Ο Γιάννης Μιχελάκης τονίζει πως ο τρόπος διεξαγωγής των μέχρι σήμερα debates, και έχει αποδοκιμαστεί από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους πολίτες. Έτσι επισημαίνει πως «ο φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου. Η 7η Μαΐου του προκαλεί πανικό. [...] Κατανοούμε και την επιθυμία του να εμφανιστεί δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Επειδή, όμως, πέρα από την απόπειρα αλλαγής ατζέντας, υπάρχει και η ουσία, εμείς προχωρούμε στην ουσία.

Ζητούμε την άμεση σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής, προκειμένου να βρεθεί και να συμφωνηθεί μια νέα διαδικασία, που δεν θα περιορίζεται σε τηλεοπτικούς μονολόγους, αλλά θα εγγυάται ουσιαστικό διάλογο και ενημέρωση των πολιτών στα ζητήματα που πράγματι τους απασχολούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ