Γυαλιά... αδυνατίσματος - Κάνουν το φαγητό να φαίνεται περισσότερο! - iefimerida.gr

Γυαλιά... αδυνατίσματος - Κάνουν το φαγητό να φαίνεται περισσότερο!

Γυαλιά αδυνατίσματος - Κάνουν το φαγητό να φαίνεται περισσότερο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομάδα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο ανακάλυψαν τα πρώτα γυαλιά για δίαιτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα φοράτε όσο τρώτε, ώστε να φαίνονται οι μερίδες μεγαλύτερες και να χορταίνεται πιο γρήγορα.

50% μεγαλύτερο. Αυτό είναι το ποσοστό που αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος ότι έχει μεγαλώσει η μερίδα που έχει μπροστά του, αναγκάζοντάς τον να τρώει λιγότερο και βοηθώντας τον χρήστη να ρίξει ορισμένα παραπανίσια κιλά.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον καθηγητή Μιτσιτάκα Χιρόσι και την ομάδα ερευνητών του στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο που έχουν ήδη δοκιμάσει με επιτυχία την εφεύρεση πάνω σε ομάδα εθελοντών φοιτητών.

Κρίμα που δεν έχει βγει ακόμη σε μαζική παραγωγή, καθώς προφανώς και θα είχε επιτυχία το Πάσχα, με το αρνί στην σούβλα των περισσοτέρων να είναι αισθητά μικρότερο από τις προηγούμενες χρονιές.

Γυαλιά... αδυνατίσματος - Κάνουν το φαγητό να φαίνεται  περισσότερο! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ