Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Δεν είμαστε χρυσόψαρα, θυμόμαστε τι λέγατε το '14 - iefimerida.gr

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Δεν είμαστε χρυσόψαρα, θυμόμαστε τι λέγατε το '14

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε μέσω Twitter σε ερώτημα που του έθεσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Με ρώτησε ο κ. Τσίπρας αν θυμάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το '14 καταδίκαζε όσους προπηλάκιζαν τους αντιπάλους του. Δεν θυμάμαι. Κανείς δεν το θυμάται. Όλοι θυμόμαστε όμως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλούν το Ποτάμι όργανο επιχειρηματικών συμφερόντων και ξένων κυβερνήσεων. Δεν είμαστε χρυσόψαρα», επεσήμανε σε tweet του του ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε άλλη ανάρτησή του, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας εγκάλεσε το Ποτάμι γιατί ενώ έχει ψηφίσει νόμους που ενισχύουν τα ατομικά δικαιώματα τώρα δεν του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης! Ας το πάρει απόφαση. Το Ποτάμι κάνει σύγχρονη εποικοδομητική αντιπολίτευση αλλά δεν είναι μαζί του, δεν τον στηρίζει κι αυτό δεν αλλάζει».

Δείτε τις αναρτήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη:

Με ρώτησε ο κ.Τσίπρας αν θυμάμαι ότι ο Σύριζα το '14 καταδίκαζε όσους προπηλάκιζαν τους αντιπάλους του. Δεν θυμάμαι. Κανείς δεν το θυμάται. Όλοι θυμόμαστε όμως στελέχη του Σύριζα να αποκαλούν το Ποτάμι όργανο επιχειρηματικών συμφερόντων & ξένων κυβερνήσεων. Δεν είμαστε χρυσόψαρα.

O @ATsipras εγκάλεσε το Ποτάμι γιατί ενώ έχει ψηφίσει νόμους που ενισχύουν τα ατομικά δικαιώματα τώρα δεν του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης! Ας το πάρει απόφαση. Το Ποτάμι κάνει σύγχρονη εποικοδομητική αντιπολίτευση αλλά δεν είναι μαζί του, δεν τον στηρίζει κι αυτό δεν αλλάζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ