Μέσα σε 5 χρόνια έκανε σεξ με 40 άντρες που γνώρισε στο ίντερνετ - iefimerida.gr

Μέσα σε 5 χρόνια έκανε σεξ με 40 άντρες που γνώρισε στο ίντερνετ

σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Μπέκι Στίβενς, άρχισε τις σεξουαλικές συνευρέσεις της μιας βραδιάς με άνδρες που γνώρισε μέσω ίντερνετ, και μέσα σε 5 χρόνια είχε κάνει σεξ με περισσότερους από 40 αγνώστους, όπως η ίδια αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mai.

H αρχή έγινε όταν ξεκίνησε να συνομιλεί με έναν άνδρα σε ιστοσελίδα γνωριμιών, ο οποίος της είχε συστηθεί ως Στιούαρντ και είχε δηλώσει 24 ετών. Εκείνη, κολακευόταν ιδιαίτερα από τα κοπλιμέντα που της έκανε συνέχεια και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, την ανέβαζε ψυχολογικά. Στη συνέχεια βέβαια η οικειότητα μεταξύ τους προχώρησε, καθώς εκείνος της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Έξι μήνες μετά, η 15χρονη αποφάσισε να συνατήσει τελικά τον άγνωστο με τον οποίο μιλούσε στο διαδίκτυο και πλέον αντάλλασσαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου. Όταν όμως τον είδε από κοντά, συνειδητοποίησε ότι ήταν πάνω από 40 ετών, αλλά τελικά δέχτηκε να κάνει σεξ μαζί του. Από τότε, δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια χαρακτήρισε την εμπειρία δραματική, δεν «πήρε το μάθημά» της και για τα επόμενα 5 χρόνια συνέχισε να κάνει σεξ με αγνώστους που συναντούσε σε ιστοσελίδες γνωριμιών.

Συνολικά, μέσα στα πέντε αυτά χρόνια έκανε σεξ με 40 άνδρες που γνώρισε μέσω ίντερνετ, από εφήβους μέχρι παντρεμένους σαραντάρηδες, οι οποίοι την πήγαιναν σε φτηνά ξενοδοχεία ή σε ερημικές τοποθεσίες όπου και έκαναν σεξ, ενώ πολλές φορές της ζητούσαν να κάνει πράγματα που είχαν δει σε ταινίες πορνό. Στη συνέχεια, δεν ξαναμιλούσαν ποτέ.

Όπως είπε η ίδια στην εφημερίδα, αποφάσισε τώρα να μιλήσει για την ιστορία της, ώστε να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τα νεαρά κορίτσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ