Λονδίνο: Οι πανηγυρισμοί διαδηλωτών έξω από τη Βουλή, μόλις άκουσαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Λονδίνο: Οι πανηγυρισμοί διαδηλωτών έξω από τη Βουλή, μόλις άκουσαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας [εικόνες & βίντεο]

Πανηγυρισμοί έξω από τη βρετανική βουλή/ Φωτογραφία: AP- Frank Augstein
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σημαίες της Βρετανίας και της ΕΕ στα χέρια, εκατοντάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το κοινοβούλιο, περιμένοντας την κρίσιμη ψηφοφορία για τη συμφωνία του Brexit.

Με κομμένη την ανάσα, περίμεναν να μάθουν πώς ψήφισαν οι βουλευτές. Και μόλις άκουσαν τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων να ανακοινώνει το αποτέλεσμα, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. «Καμία συμφωνία, κανένα πρόβλημα», «Σταματήστε το χάος του Brexit» και «Αφήστε τον λαό να ψηφίσει», ήταν τα συνθήματα σε μερικά από τα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές, που είναι κατά της αποχώρησης από την ΕΕ.

Πανηγυρισμοί για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Συγκέντρωση έξω από τη βρετανική βουλή

Scenes from the People's Vote rally as @theresa_may #Brexit deal was voted in the @HouseofCommons #Westminster @itvnews pic.twitter.com/dq2Vp1LI68

Ding Dong the deal is dead!!! #BrexitVote pic.twitter.com/gGkM6z3ptT

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brexit ψηφοφορία διαδηλωτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ