Πιστός στην Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ - iefimerida.gr

Πιστός στην Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ

Ντόρτμουντ. Γιούργκεν Κλοπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντόρτμουντ πανηγύρισε το Σάββατο την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Bundesliga και ο προπονητής της, Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πιστός στους πρωταθλητές Γερμανίας μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο να μείνει για πάντα στην Ντόρτμουντ.

Σε σχετική ερώτηση της «Bild» για το αν είναι διατεθειμένος να μείνει για πάντα στην Ντόρτμουντ, ο 44χρονος τεχνικός είπε: «Γιατί όχι; Από τη στιγμή που όλα είναι καλά, το διασκεδάζουμε κι έχουμε επιτυχίες, ναι! Άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές για να εργαστείς σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο», ενώ στο ενδεχόμενο να του κάνει νέα πρόταση συνεργασίας η Μπάγερν Μονάχου απάντησε:

«Δεν πιστεύω πως θα μου ξανακάνει πρόταση. Αλλωστε είμαι πιστός και πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Ντόρτμουντ μέχρι το 2016».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ