To στριπτίζ του Channing Tatum - iefimerida.gr

To στριπτίζ του Channing Tatum

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Steven Soderbergh και ο Channing Tatum θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα κωμωδία που εκτυλίσσεται μέσα στον κόσμο των αρσενικών στρίπερ και θα φέρει τον τίτλο 'Magic Mike'. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Tatum, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι δούλεψε ως στρίπερ όταν ήταν 19 χρονών και απένταρος...

Το σενάριο της Reed Caroline ακολουθεί τον Magic Mike όσο αυτός μαθαίνει σε έναν νεαρό χορευτή τα κόλπα του επαγγέλματος. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ορισμένα στοιχεία της ταινίας βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες του Tatum, ο οποίος δήλωσε σχετικά: "Ήταν μια τρελή και σημαντική φάση στη ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα την εξερευνήσω με τον Steven".

Ο Soderbergh, σε δήλωση του, ανέφερε πως μόλις άκουσε για την ταινία από τον Tatum ενθουσιάστηκε και είπε αμέσως το Ναι! "Όταν ο Channing μού μίλησε γι' αυτό, σκέφτηκα ότι ήταν μία από τις καλύτερες ιδέες που είχα ακούσει ποτέ για ταινία. Είπα αμέσως ότι ήθελα να συμμετέχω. Είναι σέξι, αστεία και σοκαριστική. Χρησιμοποιούμε το 'Πυρετός το Σαββατόβραδο' για πρότυπό μας, οπότε ελπίζουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο", δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

Ο Tatum και ο Soderbergh έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία δράσης 'Haywire', όπου ο Tatum είχε έναν από τους κεντρικούς ρόλους. Αυτό τον καιρό ο ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα του '21 Jump Street', της κινηματογραφικής μεταφοράς της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.

Πηγή: Nooz.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ