Η Βικτοριά Μπέκαμ σχεδίασε το πρώτο της αυτοκίνητο-Στόχος της οι Κινέζοι - iefimerida.gr

Η Βικτοριά Μπέκαμ σχεδίασε το πρώτο της αυτοκίνητο-Στόχος της οι Κινέζοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

129.000 δολάρια είναι μικρό τίμημα για να έχει κάποιος το προνόμιο να οδηγήσει ένα limited edition Range Rover Evoque, σχεδιασμένο από την σύζυγο του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το πρώτο από τα 200 συνολικά μοντέλα που θα φτιαχτούν θα κυκλοφορήσει στους δρόμους του Πεκίνου τον Οκτώβριο.

«Σχεδίασα ένα αυτοκίνητο που θέλω να οδηγήσω, που πιστεύω ότι ο Ντέιβιντ θα ήθελε να οδηγήσει», δήλωσε η Βικτόρια σε συνέντευξή της στο Reuters σχετικά με το limited edition μοντέλο του Range Rover Evoque που κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να της δώσει να σχεδιάσει.

Επηρεασμένος προφανώς από την βράβευση της πέρυσι στα British Fashion Award για την μετρίως μέτρια σειρά ρούχων και αξεσουάρ που επιμένει να σχεδιάσει.

Η ειδική αυτή έκδοση του Evoque θα έχει ματ χρώμα, γρίλια σε τόνους του λευκόχρυσου και γυαλιστερές μαύρες αλουμινένιες ζάντες.

Στο εσωτερικό του το τετραθέσιο κουπέ περιλαμβάνει faux vintage δερμάτινες θέσεις και λεπτομέρειες από λευκόχρυσο, λάκα και μοχέρ.

Τέλος το μοντέλο θα συνοδεύει custom made σειρά πολυτελών αξεσουάρ, όπως σετ 4 δερμάτινων βαλιτσών και χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι για το εγχειρίδιο του οδηγού το οποίο θα είναι υπογεγραμμένο από την ίδια την Βικτόρια.

Το γεγονός ότι όλο αυτό θα κοστίζει $129.000, διπλάσια δηλαδή τιμή από το κανονικό μοντέλο, δεν θα επηρεάσει τις Κινέζες φαν του Ντέιβιντ τις οποίες φανερά στοχεύει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ