Κουίκ: «Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα -Yπηρετώ την πολιτική Τσίπρα» - iefimerida.gr

Κουίκ: «Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα -Yπηρετώ την πολιτική Τσίπρα»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μέχρι «την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της» εξέφρασε μέσω Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ & η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της & δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει & τώρα» γράφει ο κ. Κουίκ και συμπλήρωσε εν συνεχεία «Για να μη λέγονται ανακρίβειες:Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση.Με προσωπική απόφαση &επιλογη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών.Γι αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6,με 7 στο Υπ.Συμβούλιο».

Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο:Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ,ΥΠΕΞ &η κυβέρνηση,που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της &δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα.Ισχύει &τώρα

Για να μη λέγονται ανακρίβειες:Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση.Με προσωπική απόφαση &επιλογη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών.Γι αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6,με 7 στο Υπ.Συμβούλιο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ