Ανοδος στο Χρηματιστήριο -Για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση - iefimerida.gr

Ανοδος στο Χρηματιστήριο -Για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση

Ανοδος 0
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση το Χρηματιστήριο κινήθηκε σε ανοδική τροχιά. Οι τραπεζικές μετοχές ήταν στο επίκεντρο, αλλά ο τζίρος κινήθηκε ξανά σε χαμηλά επίπεδα.

Στις τελευταίες τέσσερις συνεδριάσεις ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει συνολικά κέρδη 3,43%, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Την Τρίτη, ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 626,13 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,89%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 627,34 μονάδες (+1,09%). Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 30,740 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 15.714.929 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,76%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,99%. Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+3,73%), της Ακίνητης Περιουσίας (+1,97%), της Τεχνολογίας (+1,65%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,07%), ενώ τις απώλειες σημείωσε μόνο ο δείκτης του Πετρελαίου (-1,22%).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ