Μαξίμου προκαλεί τον Μητσοτάκη- Ας καταθέσει πρόταση μομφής να φανεί η δύναμή του - iefimerida.gr

Μαξίμου προκαλεί τον Μητσοτάκη- Ας καταθέσει πρόταση μομφής να φανεί η δύναμή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκαλεί το Μέγαρο Μαξίμου τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας – όπως λέγεται σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής η πρόταση μομφής- ώστε να φανεί η δύναμή του.

Η αντίδραση του επιτελείου του Μαξίμου είναι απάντηση στην απαίτηση που διατύπωσε η Πειραιώς, σε περίπτωση που αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα ο Πάνος Καμμένος, να αναζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση σήμερα της Μαρίας Σπυράκη:

«Στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά δεν έχουμε δει κυβέρνηση μειοψηφίας, η αποχώρηση Καμμένου συνεπάγεται απώλεια της δεδηλωμένης. Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να έρθει στη Βουλή και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης».

Η ανακοίνωση του Μαξίμου:

Η υποκρισία της ΝΔ, που εδώ και τρία χρόνια ζητά εκλογές και τώρα καταγγέλλει δήθεν αβεβαιότητα ξεπερνά κάθε όριο.

Σε κάθε περίπτωση, η κα Σπυράκη μπορεί να λύσει όλες τις απορίες της εάν ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης, είναι πρόθυμος να υλοποιήσει την απειλή που περιφέρει τόσο καιρό.

Να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να φανεί στη Βουλή η δύναμή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ