Το έστρωσε για τα καλά: H Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της [εικόνα] - iefimerida.gr

Το έστρωσε για τα καλά: H Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της [εικόνα]

Ελένη Μενεγάκη/ Φωτογραφία: INSTAGRAM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας έφερε η «κακοκαιρία» Τηλέμαχος με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι, να υπάρξουν προβλήματα στα ΜΜΜ και σχολεία και πανεπιστήμια να παραμείνουν κλειστά.

Βέβαια παρά τα όποια προβλήματα, μικροί μεγάλοι δεν μπόρεσαν να μην ενθουσιαστούν που ξύπνησαν και είδαν λευκό τοπίο έξω από τα μπαλκόνια τους.

Μία από αυτές ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ξύπνησε και βρήκε καταχιονισμένη την αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Η παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό δημοσιεύει στo Ιnstagram όλο και περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της, δείχνοντας μέχρι και το εσωτερικό του, αυτή την φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους φαν της την χιονισμένη αυλή του σπιτιού της.

«Ο χιονισμένος μας κήπος σήμερα το πρωί ! Καλημέρα », έγραψε η παρουσιάστρια, συγκεντρώνοντας σε μισή ώρα κοντά στα 14.000 likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 7 Ιαν, 2019 στις 9:55 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ