Ισπανία: Νέο κάζο για Ρεάλ Μαδρίτης, φουλ για τίτλο η Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Ισπανία: Νέο κάζο για Ρεάλ Μαδρίτης, φουλ για τίτλο η Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα στην Μπαρτσελόνα...

Νέα γκέλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού σε αγώνα για την 18η ημέρα ηττήθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 2-0 από την Σοσιεδάδ, με τέρματα που σημείωσαν ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν Χοσέ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με πέναλτι και ο Ρούμπεν Πάρδο στο 83΄. Η «Βασίλισσα» υπέστη την 6η εφετινή ήττα στη διοργάνωση και παρέμεινε στην 5η θέση με 30 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ πήρε -απρόσμενα- μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλη για την 18η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με τη νίκη της (2-1) εκτός έδρας επί της Χετάφε αύξησε τη διαφορά στην κορυφή της κατάταξης στους 5 βαθμούς. Ο Μέσι στο 20΄ και ο Σουάρες στο 39΄ έδωσαν το προβάδισμα με 2-0 στους Καταλανούς που έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τιτλου, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43΄ με τον Μάτα.

Σεβίλη και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 (37΄ Γιεντέρ - 45΄ Γκριεζμάν), χάνοντας και οι δύο πολύτιμο έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ