Το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει το 2020, αλλά ο Σπίρτζης επιμένει και λέει «καλή Φώτιση» - iefimerida.gr

Το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει το 2020, αλλά ο Σπίρτζης επιμένει και λέει «καλή Φώτιση»

Χρήστος Σπίρτζης/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλή φώτιση εύχεται στους επικριτές της κυβέρνησης αναφορικά με το Μετρό Θεσσαλονίκης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος.

«Καλή φώτιση… Ας μην πιστέψετε εμάς… πιστέψετε τα μάτια σας…», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Σε 30 χρόνια υλοποίησαν το 33%… Και το παράτησαν για τέσσερα χρόνια με διεκδικήσεις 1,1 δις. Σε 3 χρόνια υλοποιήσαμε το 62% με σεβασμό στην πολιτιστική κληρονομιά μας και στα χρήματα του ελληνικού λαού... Τους αμέσως επόμενους μήνες κατασκευάζεται το υπολειπόμενο 5%, εγκαθίστανται τα ηλεκτρονικά συστήματα και οι συρμοί.

Το 2019 το έργο ολοκληρώνεται και ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του πρώτου έργου ΜΕΤΡΟ χωρίς οδηγό στη χώρα. Το 2020 το ΜΕΤΡΟ παραδίδεται στους μοναδικούς ιδιοκτήτες του: τους Θεσσαλονικείς, μαζί με την επέκταση για Καλαμαριά και με τον αρχαιολογικό πλούτο αιώνων σε αρμονική συνύπαρξη με την πόλη και το έργο».

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να εγκαινιάσει το σταθμό του Μετρό στη Θεσσαλονίκη δύο χρόνια πριν από την έναρξη της λειτουργίας του, καθώς και οι εικόνες με τα εκδοτήρια-μουσαμάδες προκάλεσαν «χαμό» στα social media. Οι χρήστες έγραψαν σχόλια-φωτιά προκαλώντας γέλιο, αλλά προφανώς και εκνευρισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ